Sims Medeltiden

Ojojoj, förlåt att vi inte har uppdaterat ^^
Jag~Vican~ har inte haft tid, har varit lite me kompisar och jag har typ börjat (utom nu på lovet) ha "datatider" som jag har bestämt själv :)
Men jag har inte spelat sims heller, bara hos Angelica :)
Sims Medeltiden dårå ;)
En bild på sims medeltiden(inte hennes):

Fixat ;)

Nu har jag fixat lite i vår design, gjort en klocka och ett block vid tid & datum och fixat vid kommentarsfälten och sök-grejen, säg till om du inte gillar det Linda ;)

Svar på kommentar

Hejjsan lilla Julia hära (: Vilken kod gör man för att människorna ska må bra och få mer pengar till sims 3?? ;D Vad har ni för internet jag har ''Windows Vista'' och då fuunkar typ inte fuskkoder?? ;s

//Julia <3
Svar: Vi båda har windows 7, jag (Vican) vet att Sims brukar cpa när de är i Windows Vista. För att få upp fusk-rutan så klickar du på Shift, Ctrl och bokstaven c samtidigt. Om du vill ha mer pengar skriver du "motherlode". För att din sim/alla simmar ska må bra så skriver du koden "testingcheatsenabled true" -glöm inte mellanrummet innan true- och sen håller du in Shift och klickar på brevlådan (ja, hushållets brevlåda) och väljer alternativet "Gör alla glada", och då mår dina simmar bra :) Hoppas du fick svar på dina frågor ;)



RSS 2.0